دوربین مدار بسته

شرکت نظارت گستر ایمن ارائه دهنده بهترین های دوربین مدار بسته و پشتیبانی فروش دوربین مداربسته و تمامی خدمات در زیمنه نصب دوربین مدار بسته در ایران

دوربین مدار بسته

شرکت نظارت گستر ایمن ارائه دهنده بهترین های دوربین مدار بسته و پشتیبانی فروش دوربین مداربسته و تمامی خدمات در زیمنه نصب دوربین مدار بسته در ایران

نصب دوربین مدار بسته و مسائل قانونی آن

ذهن بیشتر مشتریان دوربین های مدار بسته به دنبال جواب این سوال است که آیا منع قانونی برای نصب دوربین مدار بسته وجود دارد یا نه؟

امروزه با افزایش جمعیت و متمرکز شدن این جمعیت در شهر ها و تغییر سبک زندگی مردم, نیاز به امنیتِ بیشتر, جز لاینفک زندگی شهر نشینی شده است که همواره در پی یافتن راهکار های مناسب و کم هزینه به گزینه ای به نام “نصب دوربین مدار بسته” می رسیم.

در راستای پاسخ به سوال مطرح شده باید عنوان کرد که هیچ یک از مراجع قانونی نه تنها نصب دوربین مدار بسته را تقبیح نکرده اند بلکه در راستای پیشگیری از وقوع جرائم توسط بزه کاران بسیار موثر بوده و باعث افزایش هزینه های اعمال مجرمانه و شرورانه برای این گونه افراد گردیده است. با توجه به اثر بازدارندگی بسیار بالای نصب دوربین مدار بسته, تنها در شرایط بسیار خاصی استفاده از دوربین مدار بسته ممنوع می باشد.

رعایت حریم خصوصی و شخصی افراد از لحاظ قانونی دارای اهمیت بسیار ویژه ای می باشد و نصب دوربین مدار بسته در محیط هایی که به حریم خصوصی افراد مربوط می گردد نظیر محیط داخلی منزل, اتاق پرو, مشاعات ساختمان ها و …. دارای اشکال بوده و نصب دوربین مدار بسته در چنین موقعیت هایی جرم به حساب می آید.

برای نصب دوربین مدار بسته در اماکن عمومی برای امنیت بیشتر, تا کنون هیچ گونه منع قانونی لحاط نشده است. مگر در مواردی خاص که مجاورت با مکان های حساس مانند مناطق نظامی و یا امنیتی, باعث ایجاد محدودیتی شده باشد. طبق قانون مدنی فیلم و عکس ضبط شده توسط دوربین های مدار بسته هنگام وقوع جرم جز ادله محسوب نمی شوند و تنها می توانند در کنار سایر دلایل در اقناع قاضی موثر بوده و باعث افزایش علم قاضی در پرونده های کیفری گردند.

کارشناسان شرکت نگاکو می توانند شما را در زمینه دوربین مدار بسته راهنمایی نمایند.

نکات مربوط به دوربین مدار بسته و قانون

نصب دوربین مدار بسته به خودی خود نه تنها جرم محسوب نمی شود بلکه مورد استقبال مراجع قاونی هم قرار می گیرد. ولی باید دقت داشت که در این راستا محدودیت هایی نیز وجود دارد که بعضی از آن ها نیاز به مجوز های خاص داشته و در برخی فضا ها نصب دوربین مدار بسته تحت هر شرایطی جرم تلقی شده و به شدت با خاطی برخورد خواهد شد. در زیر به بررسی چند مکان معمول برای نصب دوربین مدار بسته و ممنوعیت یا عدم ممنوعیت آن پرداخته می شود:

استفاده از دوربین مدار بسته در فضا های عمومی

هیچ گونه محدودیت و ممنوعیت خاصی برای نصب دوربین در اماکن عمومی وجود ندارد, مگر این که دوربین مدار بسته در نقاط حساس و یا در مجاورت آن ها نصب شده باشد مثلاً سفارتخانه ها, پادگان ها و محیط های نظامی.

نصب دوربین مدار بسته در مشاعات ساختمان ها

جهت نصب دوربین مدار بسته در مشاعات ساختمان ها مثل پارکینگ, حیاط, راه پله و…. تایید کتبی یکی از اعضای مجمع یا هیئت مدیره ساختمان الزامی است اما اگر مجمع ساختمان این موضوع را تایید نماید ارجح بر نظر فرد فرد ساکنین خواهد بود. زمانی که افراد ساکن در مجتمع با این مسئله مخالفت داشته باشند مجمع می تواند با دریافت مجوز رسمی از مراجع ذیصلاح اقدام به نصب دوربین مدار بسته نماید.

نصب دوربین مدار بسته در حریم خصوصی افراد

بیشترین میزان حساسیت در رابطه با نصب دوربین مدار بسته, نصب آن در حریم خصوصی و شخصی افراد است که به شدت از لحاظ قانونی با آن برخورد می شود.

نصب دوربین مدار بسته مخفی

نصب دوربین مخفی چه در اماکن عمومی چه خصوصی نیازمند کسب مجوز از مراجع ذیصلاح است و در صورت استفاده از دوربین مدار بسته مخفی حتی در منزل شخصی اگر شکایتی به دنبال داشته باشد, شخص خاطی را متحمل پرداخت جریمه سنگینی خواهد نمود.

کارشناسان شرکت نگاکو می توانند شما را در زمینه دوربین مدار بسته راهنمایی نمایند.

مزایای نصب دوربین مدار بسته داخل آسانسور

یکی از مکان هایی که مشتریان برای نصب دوربین مدار بسته بر آن تاکید بسیار زیادی دارند, داخل آسانسور ساختمان است. در بسیاری از ساختمان های مسکونی و بلوک های چندین طبقه که دارای پارکینگ و آسانسور هستند, نیاز به نظارت تصویری در آسانسور ها و پارکینگ ها در اثر وقوع تخلفات گوناگون و جرائم متعدد تبدیل به امری ضروری و واجب شده است.

از بزرگ ترین مزایای نصب دوربین مدار بسته داخل آسانسور ها می توان به بازدارندگی افراد برای انجام تخلف و جرایم اشاره کرد و هم چنین افراد داخل آسانسور از کنترل رفتار خود در داخل آسانسور مطلع خواهند شد. محل نصب دوربین مدار بسته داخل آسانسور باید یکی از گوشه های داخلی سقف باشد, چرا که بهترین زاویه دید را برای نظارت بر کل فضای آسانسور فراهم می کند.

نصب دوربین مدار بسته و سیستم نظارت تصویری آسانسور کار زمان بر و بسیار پیچیده ای است. چرا که آسانسور مدام در حال بالا و پایین شدن است, سیم کشی و نصب دوربین مدار بسته با توجه به این تحرک می تواند به یک چالش بزرگ تبدیل شود. بهترین گزینه استفاده دو منظوره از تراول کابل آسانسور است, تراول کابل آسانسور وظیفه انتقال سیگنال ها را در آسانسور به عهده دارد. تراول کابل یک کابل چند هادی است که در حرکت های کابین آسیب نمی بیند و طول عمر بسیار زیادی دارد و در دو نوع کابل گرد و کابل تخت استفاده می شود. تراول کابل گرد تا ۱۲۰ هادی را می تواند در خود داشته باشد که دارای انعطاف پذیری بیشتری نسبت به تراول کابل تخت است.

البته برخی از آسانسور ها دارای محلی از پیش طراحی شده برای نصب دوربین مدار بسته توکار در کابین هستند. دوربین های مدار بسته توکار عموماً در دیواره آسانسور و بالا تر از دکمه های طبقات قرار می گیرند.

کارشناسان شرکت نگاکو می توانند در زمینه نصب دوربین مدار بسته شما را راهنمایی نمایند.

دوربین مدار بسته داخل آسانسور

امروزه راه اندازی و نصب دوربین مدار بسته داخل آسانسور بسیار معمول و مرسوم شده و آسانسور یکی از مکان هایی است که اکثر افراد تمایل دارند مجهز به دوربین مدار بسته باشد.

ضروری ترین ویژگی دوربین مدار بسته داخل آسانسور مشاهده تمام فضای داخل آن است. از طرف دیگر ویدئوی ضبط شده توسط دوربین مدار بسته باید کیفیت و وضوح تصویر بالایی برای تشخیص چهره افراد داشته باشد. تمام فضای داخل آسانسور با استفاده از یک دوربین مدار بسته که در زاویه مناسبی قرار گرفته قابل رویت است. علاوه بر تمام ویژگی های دوربین های مدار بسته که در سایر امور استفاده می شوند دوربین مدار بسته داخل آسانسور به سبب کوتاه بودن سقف آسانسور و امکان دسترسی و تخریب آن, باید دارای یک محفظه نشکن و قابل جداسازی باشد.

روش اجرای کابل کشی برای نصب دوربین مدار بسته داخل آسانسور کار بسیار پیچیده ای است و برای اجرای این قبیل کابل کشی ها باید از نصاب های حرفه ای و تعمیر کاران آسانسور به صورت همزمان کمک گرفت. دقت به مسئله حرکت آسانسور و خم و راست شدن کابل هم مسئله مهمی است چرا که کابل باید از جنسی با عمر مفید بالا انتخاب شود. از آن جایی که نصب دوربین مدار بسته داخل آسانسور دارای این چنین چالش هایی است بسیاری از افراد ترجیح می دهند که از دوربین های مدار بسته وایرلس برای آسانسور ها استفاده کنند اما به دلیل مشکلاتی مانند باتری, اختلال شده توسط سیستم موبایل و چندین و چند مشکل دیگر استفاده از این نوع دوربین های مدار بسته پیشنهاد نمی شود.

کارشناسان شرکت نگاکو در زمینه دوربین مدار بسته می توانند شما را راهنمایی نمایند.

نکاتی مهم درباره نصب دوربین مدار بسته

برای نصب دوربین مدار بسته باید از یک نصاب حرفه ای کمک گرفت. برای انجام کار نصب دوربین مدار بسته باید یک نقشه یا پلان از سیستم و محیط مد نظر در اختیار داشته باشید. نصب دوربین مدار بسته در محیط کم نور و تاریک توصیه نمی شود ولی در صورت الزام به نصب دوربین مدار بسته در فضا های کم نور و تاریک استفاده از دوربین مدار بسته دید در شب پیشنهاد می شود البته در این صورت فیلم ارائه شده توسط دوربین سیاه و سفید خواهد بود.

انتخاب محل مناسب برای نصب دوربین مدار بسته

نکته بعدی که ملزم به رعایت آن هستید این است که دوربین مدار بسته را نباید رو به خورشید و یا لامپ های پر نور نصب کنید. مهم ترین قسمت برنامه نصب دوربین مدار بسته انتخاب محل نصب دوربین است. به جز نور محیط شما باید معیار های دیگری را نیز مد نظر قرار بدهید, مثلاً طول محیطی که دوربین باید پوشش بدهد, انتخاب نوع لنز دوربین و فاصله دوربین تا اشیا مد نظر شما و نکاتی از این قبیل که در کیفیت و دقت فیلم تهیه شده تاثیر بسزایی دارند. شما باید نقاط و مکان هایی مهم را مشخص کنید تا بتوانید تعداد دوربین مدار بسته مورد نیاز را مشخص کنید و از صرف هزینه اضافی و خرید دوربین بیش از حد نیاز پیشگیری نمایید.
هنگام نصب دوربین مدار بسته لازم است که هر دستگاه دوربین مدار بسته به صورت جداگانه محیطی را پوشش دهد و به اصطلاح با محدوده دیگر دوربین ها همپوشانی نداشته باشد ولی در صورتی که امنیت دوربین مدار بسته نصب شده نیز حائز اهمیت باشد لازم است که دوربین ها همپوشانی داشته باشند و هر دوربین مدار بسته در محدوده دید دوربین دیگر قرار داشته باشد و نکته پایانی برای نصب دوربین مدار بسته امکان کابل کشی استاندارد در محل نصب دوربین است.

کارشناسان شرکت نگاکو می توانند در زمینه نصب دوربین مدار بسته شما را راهنمایی نمایند.